testi

kr 14.999,00

Opplev luksus og eleganse med Bellino Di Lusso, vår flaggskip barnevogn. Italiensk design, rustfritt materiale og robust fjæring gir deg komfort og pålitelighet. Lettvektig, kompakt folding og punkterfrie dekk gir praktisk brukervennlighet. Oppdag funksjonalitet og stil med Bellino Di Lusso – din ultimate følgesvenn.

Fargekombinasjoner:

barnevogn polished best i test di lussoBellino terreng barnevogn svartbellino svart di lussoBarnevogn bellino polished best i testBarnevogn beige bellino komfortdi lusso polished rosegull barnevognBarnevogn di lusso svart og beige testGrønn forside barnevogn di lusso

Produktnr: BDL-PB-Blk-009-1 Kategori: Stikkord:
Rethink

Vi tilpasser oss med vekst

Bellino Di Lusso – barnevognen som tilpasses barnets utvikling
Med muligheten til å enkelt bytte mellom liggedel og sittedel, vokser Bellino Di Lusso sammen med barnet ditt, og tilbyr komfort og sikkerhet gjennom hele oppveksten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Earth first

We design sustainably

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Get your room
Simple asssembly

We ship rooms flat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Choose your color
Bellino di lusso

We adapt with growth

Bellino Di Lusso – the stroller that adapts to the child’s development. With the ability to easily switch between the lying part and the sitting part, Bellino Di Lusso grows with your child, offering comfort and safety throughout the growing up period.

Tech specs

Specifications

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam condimentum arcu quis est cursus, et vehicula mauris mattis. Maecenas ultrices feugiat tellus non accumsan.

General

 • Model: JTSXJ01CM
 • Shape: Spherical Camera
 • Color: White
 • Technical Feature: WiFi,Infrared

Image Audio

 • Video Resolution: 1080P
 • Resolution: 1280 x 720,1920 × 1080
 • Audio Input: Built-in mic.
 • Audio Output: External speaker

Dimension and Weight

 • Product weight: 0.2530 kg
 • Package weight: 0.5990 kg
 • Product size: 11.80 x 8.00 x 8.00
 • Package size: 10.50 x 9.00 x 16.30

Barnevogn fra Bellino er et sikkert valg for deg som ønsker en trygg barnevogn av markedets beste kvalitet. Vår toppmodell Di Lusso, har vunnet en rekke tester og er den perfekte vognen for deg som ønsker en kombivogn som passer alle type terreng. Bellino tilbyr 10 års garanti på alle våre barnevogner og 100% fornøydgaranti. Vi garanterer lynraskt levering på 1-3 virkedager med fri frakt og retur.

General

 • Barnevogn vekt
  9.8 – 11.8 kg
 • Aldersgruppe
  Fra fødsel til ca. 4 år gammel (maks. 22 kg)
 • Type
  Komfortabel barnevogn til alle terreng

Dimensjoner

 • Hjul
  Forhjul: 21 cm / 8 inch – Bakhjul: 30 cm / 12 inch
 • Håndtakshøyde
  92 – 112 cm / 32.6 inch – 42.5 inch

Kapasitet

 • Maks vekt (sete)
  22 kg
 • kurven under setet
  10 kg

Sammenfoldet

 • Sammenleggbar i to deler for en kompakt størrelse
  84 x 53x 32 cm
 • Justerbar stol med selvstående sammenleggbar funksjon
  68 x 53 x 23,5 cm

Når barnevognen er i bruk

 • Laveste håndtakshøyde
  86 x 34 x 92 cm 
 • Høyeste håndtakshøyde
  86 x 34 x 112 cm 
 • Størrelse på åpen sittedel
  34 x 86 cm (B x L)
 • Størrelse på liggedel
  35 x 79 cm (B x L) 

Materialer

 • Stoff og fyll
  100% polyester
 • Håndtaksgrep
  100% PU-skinnimitasjon
 • Madrass
  100% polyester

Ramme med hjul og håndtak

Denne rammen er unikt, med kort avstand mellom hjulene som er designet for å gi overlegen manøvrerbarhet. Det leveres med et komplett sett av hjul, hjulkapsler og forhåndsmonterte håndtak.

Sittedel

Setet inkluderer alt du trenger: setebeslag, fotstøtte, setestoff og en 5-punkts sikkerhetssele.

Liggedel

Bærebag: Bærebag-enheten har luftige paneler og en luftet madrass som gir førsteklasses komfort. Den inkluderer bærebagramme, bærebagstoffsett, bærebagbunn og forsterkere.

Underkurv

Denne vognen har en romslig underkurv med uttrekkbare klaffer som gir deg rikelig med lagringsplass for alle nødvendighetene dine. Den har en kapasitet på opptil 39 liter/10,3 gallon.

Regntrekk

Regntrekket er gjennomsiktig og kan enkelt installeres på vognen på sekunder. Det gir beskyttelse mot uventede værforandringer og holder barna tørre

Myggnett

Inkluderer et beskyttende myggnett som holder insekter borte fra barnet ditt. Det er designet for å gi ekstra beskyttelse og komfort under utendørs turer. 

Stelleveske

Praktisk og romslig veske for organisert oppbevaring av babyartikler med flere lommer og bærehåndtak. Perfekt for å ha alt du trenger til babyens stell når du er på farten.

To sett med hjul:

Inkluderer både sommer- og vinterdekk. Dette gir deg fleksibiliteten til å tilpasse vognen til ulike årstider og terrengforhold. Uansett om det er solfylt sommer eller snødekte vinterveier, kan du enkelt bytte mellom dekkene for optimal ytelse og sikkerhet.

Ofte stilte spørsmål

Du kan justere håndtaket på Bellino barnevogner ved å presse inn knappene på siden av rammen, og deretter justere vinkelen på håndtaket for å finne ønsket posisjon. Dette gir deg muligheten til å tilpasse håndtaket etter dine preferanser og behov for komfortabel styring av barnevognen.

For å rengjøre Bellino barnevogner anbefales det vanligvis å tørke av stoffdeler med en fuktig klut og mildt såpevann. Kontroller alltid instruksjonene som følger med barnevognen for spesifikke rengjøringsanbefalinger. Det er også viktig å regelmessig inspisere og vedlikeholde hjul, bremser og andre deler for å sikre optimal ytelse.

Ja, de alle Bellino barnevogner kan legges sammen for enklere oppbevaring og transport. Instruksjonene for sammenfolding vil variere avhengig av modellen. Følg alltid instruksjonene som følger med din spesifikke barnevognmodell for riktig sammenfoldingsteknikk.

Maksimal vektgrense for barnet i en Bellino barnevogn vil variere avhengig av modellen. Det anbefales å sjekke produktspesifikasjonene eller kontakte Bellino for å få nøyaktig informasjon om vektgrensen for din spesifikke barnevognmodell. Bellino Di Lusso barnevogn har en vektgrense på 22 kg. 

Ja, Bellino Di Lusso-modellen er godt egnet for terreng og ujevnt underlag. Den leveres med to sett ulike hjul, slik at du kan tilpasse vognen til ulike terrengforhold. I tillegg til det, har den en lett vekt og et design som bidrar til god manøvrerbarhet og stabilitet, selv på ujevnt underlag. Dette gjør det enkelt for deg å navigere gjennom ulendt terreng og sikre en jevn og komfortabel tur for barnet ditt.

Bellino Di Lusso barnevogn er utstyrt med ulike sikkerhetsfunksjoner som kan inkludere 5-punkts sikkerhetssele, polstrede seter, robuste bremser, og solide rammer. Sjekk produktbeskrivelsen eller kontakt Bellino for å få mer informasjon om de spesifikke sikkerhetsfunksjonene til din barnevognmodell.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.