Garantipolicy for barnevogner

Kjære verdifulle kunde,

Hos Bellino er vi stolte av kvaliteten og holdbarheten til produktene våre. Vår forpliktelse til kvalitet strekker seg også til vår garantipolicy, som er designet for å gi deg trygghet når du kjøper en barnevogn fra Bellino. Nedenfor finner du detaljer om hva vår produsentgaranti dekker, samt hva den ikke dekker.

Dekket av produsentens garanti:

 1. Produksjonsfeil: Garantien vår dekker alle produksjonsfeil i chassis, ramme og hjul på din Bellino barnevogn.

 2. Tilbehør: Vi står bak kvaliteten på alt tilbehør som følger med våre barnevogner. Skulle du oppleve noen produksjonsfeil i disse tilbehørene, dekkes de også av garantien vår.

For å gjøre en reklamasjon:

Hvis du trenger å reklamere under produsentens garanti, er vårt dedikerte kundeserviceteam her for å hjelpe deg. Ta kontakt med oss, så vil vi veilede deg gjennom prosessen med omhu og effektivitet.

Ikke dekket av garantien:

 1. Normal slitasje: Skader som følge av normal slitasje over tid dekkes ikke av garantien vår.

 2. Uvanlig bruk: Skader forårsaket av unormal bruk eller misbruk av barnevognen er ikke berettiget til garantidekning.

 3. Miljøforhold: Skader fra korrosjon eller rust på grunn av ekstreme miljøforhold, som høy luftfuktighet, salttåke, is eller snø, dekkes ikke. Tilstrekkelig vedlikehold er nødvendig for å forhindre slike skader.

 4. Feil montering eller installasjon: Garantien vår dekker ikke skader som skyldes feil montering eller installasjon av tredjepartsdeler eller tilbehør som ikke er kompatible med den opprinnelige designen av barnevognen.

 5. Uhell eller forsettlig skade: Enhver uventet eller forsettlig skade, misbruk eller forsømmelse av barnevognen er ikke dekket av garantien vår.

 6. Feil lagring og vedlikehold: Skader som følge av feil lagring eller vedlikehold av produktet er ikke berettiget til garantidekning.

 7. Håndtaksgrep og stoffer: Normal bruk og daglig bruk kan føre til slitasje på håndtaksgrep og stoffer. Derfor dekkes ikke skade på disse komponentene av garantien.

 8. Dekkskader: Punkteringer i barnevognens dekk dekkes ikke av garantien vår.

 9. Kjøp av brukt vare: Produkter kjøpt brukt eller fra en uautorisert forhandler dekkes ikke av vår produsentgaranti.

 10. Ikke-normal bruk: Hvis barnevognen ikke har blitt brukt til normal bruk og i samsvar med produsentens instruksjoner, kan garantidekning være ugyldig.

 11. Uautoriserte reparasjoner eller modifikasjoner: Eventuelle reparasjoner eller modifikasjoner utført av en uautorisert part eller demontering av produktet uten tillatelse fra Bellino vil ugyldiggjøre garantien.

 12. Flyselskap / transportskader: Skader som oppstår under transport med flyselskaper eller andre transportører bør behandles direkte med dem. Vennligst inspiser din Bellino-produkt nøye etter håndtering av flyselskapet og send eventuelle krav direkte til dem.

Takk for at du valgte Bellino for dine barnevognbehov. Vi er forpliktet til å tilby deg eksepsjonelle produkter og service, og vi setter pris på muligheten til å tjene deg.